LÄR KÄNNA OSS

Miljösmarta, tillgängliga & flexibla

Smidiga, miljösmarta lösningar för arbete på väg

Lireno Trafikmiljö AB är ett helägt aktiebolag med korta beslutsvägar och gedigen kompetens inom trafiksäkerhet, trafikreglering och vägavstängningar.
Vi har varit verksamma sedan 2009 och tillhandahåller flaggvakter, spårbevakare och tma-bilar, med fokus på smidiga, miljösmarta lösningar för arbete på väg.
Vår kärnverksamhet är vägavstängningar och säker omledning av trafik vid vägarbeten eller andra arbeten på eller i närheten av vägar och spårvägar.

Klimatneutral verksamhet

NATURLIGTvis kör vi på BIOGAS

Vårt miljömål är att ha en fossilfri och klimatneutral verksamhet. Vi jobbar i trafiken men vill ändå värna om miljön – något som inte alltid är en självklar match. Detta har vi löst genom att alla våra fordon drivs av biogas eller el, även tunga lastbilar. Så har det varit ända sedan starten för över 10 år sedan – och detta är något vi är väldigt stolta över.
Vi innehar biogasavtal med Fordonsgas och Eon, vilket innebär att vi kör på 100 % klimatneutral biogas från återvunna sopor och annat. Vi bygger även om alla våra lastbilar själva på ett så miljövänligt sätt som möjligt, gärna med återvunna delar och komponenter. Genom att tänka utanför boxen låter vi fullt fungerande delar som av andra anses vara uttjänta få ett nytt liv och nytt syfte istället för att slängas och ersättas av nytt.
“Vi tror på en cirkulär ekonomi, något som också återspeglar sig i evighetssymbolen i vår logotyp.”

Korta beslutsvägar och jour dygnet runt

Arbetsbeläggningen inom vår bransch är väldigt varierande och vi får ofta kort framförhållning från våra beställare. Vi är vana att springa på korta bollar och gör alltid vårt yttersta för att lösa uppgiften för dig som kund – oavsett vilken dag i veckan eller tid på dygnet det är. Till oss kan ni alltid höra av er och få svar när som helst. Vi svarar alltid i telefonen och bevakar mailen dygnet runt då vi vet att det är en förutsättning för att vara verksam inom denna bransch. Saker händer när det händer – och då finns vi till hands för att hjälpa till.